Partners

You are here

TopPodologie
Op ons praktijkadres te Sint-Gillis-Waas kan u ook terecht bij de podoloog. U kunt via de link een online afspraak maken met de podoloog.

House of movement
Valérie Pas reikt je tools aan om diep te ontspannen, te genezen en weer in je volle kracht te komen, zowel fysiek als mentaal. 
Je kan bij haar terecht voor Orthomoleculaire therapie (voeding-en leefstijl), Ayurvedische massage en relaxatietherapie. Zwangere vrouwen kunnen ook bij haar terecht voor advies en zwangerschapsmassage, zodat ze deze periode fit en gezond doorkomen.

Vroedvrouw Lore Allemeersch
Vroedvrouw Lore staat voor je klaar van zodra je een zwangerschapswens hebt, tijdens de zwangerschap en tijdens de kraamperiode. Naast de medische opvolging bied zij ook een luisterend oor en wordt er samen naar een antwoord op al jouw vragen gezocht. Je kan bij haar terecht voor verschillende infosessies, zwangerschaps- en babymassage.

Gezondheidscentrum Antonius 
Waar zorg samenkomt in Oostburg.

NOF
Nederlandse Osteopathie Federatie. Onafhankelijk kwaliteitsregister van aangesloten osteopaten.

Osteopathie
De website van osteopaten, leden van beroepsverenigingen erkend door de Raad van State. Om de kwaliteit van de zorgen te verzekeren, engageren de hier voorgestelde osteopaten zich uitsluitend osteopathie uit te oefenen.

EGKO - Kinderosteopathie 
Europees genootschap voor kinderosteopathie.

 

ostheopathie.JPG